Google julkisti haetuimmat: Johanna Tukiainen ja Anna Abreu kärjessä

Internetin hakupalvelu Google on jälleen julkistanut suomalaisten eniten hakemia ihmisiä, tuotteita ja palveluja Zeltergeist-palvelussaan. Hieman yllättäen Johanna Tukiainen on ollut tänä vuonna Suomen etsityin julkkis, kun mukaan ei oteta artisteja.

Artisteista etsityin on laulaja Anna Abreu, toiseksi haetuin on Lauri Tähkä ja kolmanneksi Nightwish. Seuraavina listalla olivat Stella, Apulanta ja Kotiteollisuus. Julkkislistalla on mukana muitakin yllättäviä hakuja kuin listan ykkösenä komeileva Johanna Tukiainen. Rakel Liekki on nimittäin toisena ja Martina Aitolehti neljäntenä. Suomea maailmankartalle parhaillaan vievät Duudsonit komeilevat julkkisten hakutilastojen kolmosena.

Kaikista hakusanoista suosituimpia ovat YouTube, Irc ja Iltalehti. Seuraavina ovat Iltasanomat, Suomi24 ja You. Facebook on vasta sijalla yhdeksän, mutta sen haut ovat tällä hetkellä kovimmassa kasvussa. Toiseksi nopein nousija oli Big Brother -ohjelmaan viittaava BB. Lisää Googlen tuloksia löytyy Zeltergeist-palvelusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *