Int2000 loistaa taas

Verkkosivustojen ylläpitopalveluja tarjoava ”yrityksen tapainen” sählääjäkööri Int2000 on taas esitellyt parasta osaamistaan kadottamalla serverillään olleen Schizoblog.net -saitin jonnekin bittiavaruuden uumeniin ja ilmeisesti unohtanut myös uusia domainin, joten osoitteessa toimii nyt huijaussivusto.

En ole koskaan ymmärtänyt miksi kukaan yleensäkään käyttää kyseisen yrityksen palveluja varsinkin vähänkin tärkeämpiin juttuihin. Palvelu joka lyö saitin kiinni kävijäpiikin sattuessa kohdalle, ei ansaitse mielestäni edes toimia. Vika on kuitenkin asiakkaan päässä, joka on pyrkinyt säästämään muutaman euron sillä seurauksella, että saitti on kiinni juuri silloin kun sen juuri pitäisi olla auki.

Sitä saa mitä tilaa, mutta silti Schizoblogin tapaus on erittäin valitettavaa.

4 vastausta artikkeliin “Int2000 loistaa taas”

  1. Itse asiassa INT2000 ei ole mikään kaikkein halvin vaihtoehto. Ja minulle aikoinaan kyseistä lafkaa suositeltiin. Valitettavasti tuolloin en tiennyt asioiden todellista laitaa …

    Ja INT2000:n tapauksessa on pakko sanoa, että sitä ei saanut mitä tilasi. Vitun sählärit.

    Mutta taas tämä osoittaa varsin hyvin sen, etttä puskaradio toimii ja kun SchizoBlog saadaan takaisin linjoille, niin eräs yritys saa kyllä kuulla kunniansa muutamaan otteeseen … oletan näin.

  2. Todella pa**a juttu tuollainen toisen pitkän ja ansiokkaan työn hukkaaminen netin roistojen käsiin. Panee kyllä sapettamaan aika lailla sinun puolestasi. Toivottavasti domain saadaan vielä pelastettua jotenkin.

    Eräs asiakkaani halusi aikanaan välttämättä saittinsa Int2000:lle ja kun saitille saatiin ensimmäisen lehdistötiedotteen jälkeen kauan odotettu kävijäpiikki, sivustolla oli vastassa ”liikennemäärä ylitetty. ota yhteyttä…” -ilmoitus. Silloin oli hyvä todeta asiakkaalle, että ”Mitäs minä sanoin.”

  3. Aivan järkyttävä paikka koko int2000, palvelimet on Estissä, mutta aina ilmoitetaan että vika on jossakin Turussa Auran puhelimessa tai muussa vastaavassa. Nyt taa siellä ei toimi yhtään mikään, php-sivuja ei saa toimimaan, foorumit on kaikki jumissa, vastaukset on jonkun palvelimen ylläpidosta täysin tietämättömän kirjoittamia, nekin kuitenkin tulee viikkoja myöhässä. Pysykää kaukana tuosta yrityksestä.

  4. 8 vuotta jälkeenpäin ja ihan sama virsi. Nyt tuhosivat sitten minunkin nettisivut ja sähköpostit. Mitään ei kuulemma voida palauttaa koska mitään varmuuskopioitua dataa mistään ei kuulemma ole, ja aspan mukaan minun olisi pitänyt huolehtia varmuuskopioista. Eli asiakkaan syy, kun INT2000 ryssii hommat. Just… goodbye int2000 oy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *