Ravintola Lehtovaara kärjekkäänä

Pinseristä osui silmiini osui mielenkiintoinen juttu, joka oli bongattu Boing Boingista. Juttu käsittelee Ravintola Lehtovaaraa, josta tyytymätön asiakas teki aikanaan reklamaation, jonka laittoi esille myös nettiin. Nyt Ravintola Lehtovaaran omistaja vaatii erittäin asiallisen ja ilmeisen aiheellisen kirjeen olemassaolosta 80.000 euron korvauksia.

Mikäli juttu koskaan etenisi käräjille saakka, asiasta tulisi mielenkiintoinen keissi sananvapaudesta. Voiko joku kieltää negatiivisen kirjoittelun omasta yrityksestä? Ehkä, mikäli kyse olisi samalla myös yksityishenkilön kunnianloukkauksesta, mutta nyt ei kuitenkaan olla ihan niin syvillä vesillä. Vahinkoa Ravintola Lehtovaara kärsii omistajan mukaan 5.000 euroa kuussa…

Seuraavaksi kai haastetaan käräjille vaikkapa Optio-lehden mainiot ravintola-arvostelut tai Stara.fi:n usein hieman kärjekkäät, mutta asialliset levyarvostelut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *