Fujitsu-Siemensin akkusetti

Satuin muutama päivä sitten lukemaan jostain, että Fujitsu-Siemensin kannettavissa on viallisia akkuja. Tarkistettaessa myös oman koneeni akku osoittautui mahdollisesti viallisten joukkoon. Niinpä täytin hieman epämääräisen lomakkeen ja jäin odottelemaan.

Tänään tulikin maili, jossa oli vain TNT:n seurantalinkki. Uusi akku on ilmeisesti matkalla ja firmasta päätelle hyvin pian myös perillä. Nyt se seikkailee vielä Saksassa. Aika hyvää palvelua Fujitsu-Siemensiltä. Muutenkin olen kyllä kyseisen merkin kannettaviin aika tyytyväinen.

Vielä kun jaksaisi tsekata Xboxin sarjanumeron ja sen, meneekö sähköpiuha vaihtoon… Toivottavasti ei mene.

Päivitys:

TNT:n lähetti soitteli ovikelloa ja nakkasi uuden akun meikälle. Nyt on sit matkalle kaksi akkua, eli ei lopu heti virta. Kiitos vaan Fujitsu-Siemensille. Hienoa palvelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *