Elämä normalisoitui

Liki katastrofaalisen katkoksen jälkeen on taas saitit netissä ja meisinki kova. Taisin jo jossain vaiheessa kertoa loistavasta kotivideoita ja muita hauskoja pätkiä keräävästä saitista. Kannattaa käydä naureskelemassa!

Huomenna olis aamulla kello 1015 lähtö Kouvolaan. Toivottavasti on mukava ajokeli, ettei menisi koko päivää autossa istumiseen.

Toivottavasti huomenna ehditään käydä tutustumassa myös Kouvolan kihlakunnan uuteen poliisitaloon. On kuulemma maan hienoin! Itse asuin Kouvolassa 90-luvun puolivälissä 9 kuukautta enkä tahtoisi kyllä muuttaa sinne takaisin :] Silti työmatkoillakin on mukava tavata vanhoja tuttuja ja käydä vaikka lounaalla.

Kouvolassa muuten vuoden ensimmäinen rikosilmoitus liittyi liki kahden tunnin ikäiseen lakiin hands-freen käytöstä autossa. Itse olen kyllä sitä mieltä, että laki vei ojasta allikkoon. Kaiken maailman piuhojen kanssa se vasta vaarallista onkin säätää. Puhelun tullessa piuhat ovat pitkin autoa ja kojelautaa sekä nappikuuloke jossain jalkojen välissä tai muuten hukassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *