33100 Jockan journalistipalkinto jaettu!

Suomen tunnetuin 33100 Jocka -blogin kirjoittaja, erikoismies Jocka Träskbäck, on 33100 Jocka -blogin vuoden 2007 journalistipalkinnon saaja. Järjestyksessään ensimmäinen journalistipalkinto luovutettiin tänään aamupäivällä Tampere-talon edustalla sijaitsevan linja-autopysäkin välittömässä läheisyydessä. Tilaisuudessa oli paikalla 33100 Jocka -blogin toimittajakunta kokonaisuudessaan.

Raati perusteli Träskbäckin valintaa muun muassa seuraavasti:

– Hän on ainutlaatuisen suhdeverkostonsa ja peräänantamattoman, laaja-alaisen uutistyönsä ansiosta hankkinut lukemattomia bloggausvoittoja kaikilta elämänaloilta. Hän on myös 33100jockalainen henkeen ja vereen.

Jocka Träskbäck on uransa varrella blogannut media-alasta, digimediasta, tavaramerkeistä, ravintoloista ja matkailusta. Hän on raportoinut Aasiasta, Toijalasta, Tampereelta ja Vaasasta. Träskbäck myöntää edelleen jännittävänsä bloggaamista.

– Jos ei jännittäisi, voisi jo melkein ruveta lopettelemaan. Pieni kipinä pitää olla koko ajan. Ja se on säilynyt kaikki nämä vuodet.

Bloggaus ei ole koskaan ollut Jockalle pakkopullaa. Erilaiset aihealueet ovat bloggaajalle ehtymätön mielenkiinnon kohde. Träskbäck on vahva suosikki myös ensi vuoden 33100 Jocka -journalistipalkinnon saajaksi. Kukas sen hännän muuten nostaisi?

Ilta-Sanomien journalistipalkinto
Haloo, onko julkisuudessa? -journalistipalkinto
Kari Haakanan journalistipalkinto

2 vastausta artikkeliin “33100 Jockan journalistipalkinto jaettu!”

  1. Kiitos tästäkin journalismin helmestä, tämänkin tarvitsi tietää, että elämä olisi mallillaan:

    Big Brother -taloon saatiin viime yönä jälleen uusi pari, kun BB-Tero ja BB-Tuuli lähentyivät siinä määrin että harrastivat seksiä keskenään.

    Muille asukkaille yön tapahtumat selvisivät vasta iltapäivällä, kun BB-Cheryll ja BB-Kassu pääsivät tenttaamaan Tuulia. Aamusta saakka selvästi apealta vaikuttanut neitokainen myönsi, että jotain oli yön aikana tapahtunut hänen ja Teron välillä. Enempää hän ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan.

    Lopulta Tuuli myönsi Kassulle, että hänellä oli morkkis yön tapahtumista sekä muista jutuista. Muilla jutuilla hän viittasi mahdollisesti eilen illalla BB-talon pihamaalla nähtyyn viuhahdukseen, jossa hän juoksi pihalla yläosattomissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *