Tampere By Night

Käytiin Bakerin kanssa eilen zoomaamassa Tampereen yötä pienen baarikierroksen merkeissä. Illan selkeitä voittajia olivat Vanha Diiva ja Panama. Molemmat olivat kutakuinkin täynnä. Muissa baareissa ei sitten oikein jengiä ollutkaan.

Eräällä tavalla hauska paikka oli Be-Pop, jonne mentiin kun kuultiin, että siellä olis alkanut käydä jengiä. No kello 00.30 siellä oli aika tarkasti 60 ihmistä, eli baari oli suunnilleen tyhjä. Mesta sinänsä oli aikamoinen kulttuurishokki. Sitä voisi hyvin kuvata sillä, että otetaan NiteTrain ja Crazy Horse ja lisätään pakettiin vielä laivalastillinen kaikkea mahdollista 80-luvun ylijäämäroinaa varastojen kätköistä. Sit kasataan ne sinne tänne seinille ja kattoon. Lisäksi vähän hopeisia muovisäleitä ja kymmenen vuotta vanhoja valoja niin pakettin on valmis.

Be-Popin omistaja oli samalla dj, jolla on ikää 60-vuotta ja kutsuu itseään Benny Hilliksi. Lisäksi miehellä oli hopeanvärinen pikkutakki ja tietenkin asiaan kuuluvat aurinkolasit. Biisien välillä mies huusi mikkiin jotain käsittämätöntä muminaa ja musiikki koostui lähinnä Elviksen alkuperäisistä hiteistä, Rocky Martinista, Europesta ja muusta tyylikkäästä.

Be-Pop Hassu paikka, jossa ei tarvitse toista kertaa käydä. Hyvä jos joku muu diggaa.

Vanhassa Diivassa oli tuttuun tapaan 18-22 vuotiaita kaupunkilaisnuoria. Niin ja hyvä meisinki totta kai. Panamassa oli Popeda, joka oli vetänyt talon täyteen kansaa. Hyvännäköistä jengiä, mutta ehkä hieman liikaa äijävoittoista. Johtui ehkä illan orkesterista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *