Thaimaalainen varas?

Piiiiitkä bloggaustauko on taas hetkeksi takana. Aika on mennyt Stara.fi:n parissa, eikä blogille ole oikein ollut aikaa. Nyt hengaamme Elinan kanssa lomalla Thaimaassa, jossa on tarkoitus pyöriä kolme viikkoa.

Loma tosin alkoi hieman heikosti, kun unohdin takkini bussiin, josta joku vähemmän rehellinen thaimaalainen bussikuski päätti poistaa sen omaan garberobiinsa. Onpahan kuskilla nyt ainakin uniikki Triple Five Soulin takki. Minun takkini. Stana. Kaikki thaimaalaiset eivät siis olekaan rehellisyyden perikuvia, kuten olen sinisilmäisesti aiemmin olettanut. Oppaan mukaan bussit tyhjätään aina varikolla, ja ilmeisesti sananmukaisesti todella tyhjätään.

No ei saa jäädä tuleen makaamaan, itsepähän jätin takkini bussiin. Olisin toki olettanut, että rehellinen kuljettaja olisi palauttanut sen omaan tai Aurinkomatkojen toimistoon, mutta nyt takki on hävinnyt bussista kuin taiottuna. Oppaiden palvelu oli asian suhteen erittäin asiallista, kiitos siitä heille. Nyt suunnataan rannalle ja Hua Hinin kuumiin aaltoihin! Täällä ilma 35 ja vesi 29 astetta. Suomessa 12 astetta ja vesisadetta.