Tämä blogikirjoitus on poistettu


Tämä blogikirjoitus on poistettu, kun Etuovi-nimikiistan osapuolet ovat päässeet asiassa sopuratkaisuun. Lue lisää tästä.

About Jocka

Jocka on nykyisin media-alan yrittäjänä työskentelevä monitoimimies, joka on viime vuosina perehtynyt erityisesti tavaramerkkeihin ja niiden juridiikkaan.
This entry was posted in Media, Tavaramerkki, Yleistä. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tämä blogikirjoitus on poistettu

 1. Akseli says:

  Juridian nettisivut -

  HUONOT NEUVOT OVAT KALLIITA, HYVÄT ARVOKKAITA.

  ME ISTUMME KANSSASI SAMALLA PUOLELLA PÖYTÄÄ. TAI SAMASSA VENEESSÄ, IHAN KUINKA VAIN. SIITÄ LÄHDETÄÄN AINA. SEN JÄLKEEN TYÖSKENTELEMME VÄSYMÄTTÖMÄSTI JA TEHOKKAASTI, JOTTA LÖYDÄMME RATKAISUN KAIKKIIN LIIKEJURIDIIKAN HAASTEISIIN.

  YKSI SUOMEN SUURIMMISTA JA KOKENEIMMISTA. ERIKOISASIANTUNTIJA, JOKA PALVELEE SINUA KAIKISSA TEOLLISOIKEUKSIEN SUOJAAMISEEN JA HALLINNOINTIIN LIITTYVISSÄ KYSYMYKSISSÄ. MAAILMANLAAJUISESTI. SE ON MEIDÄN TAVARAMERKKIMME.

  Lue lisää Juridiasta ›

 2. Jocka says:

  Aika hyvä tuo Juridian verkkosivujen maininta “HUONOT NEUVOT OVAT KALLIITA”. Alma Media lienee Juridian kanssa asiasta samaa mieltä, ja kaiken lisäksi he tietävät tarkalleen kuinka kalliita huonot neuvot ovat. Asian voi tarkistaa esimerkiksi tiliotteelta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>