2 vastausta artikkeliin “Tämä blogikirjoitus on poistettu”

  1. Juridian nettisivut –

    HUONOT NEUVOT OVAT KALLIITA, HYVÄT ARVOKKAITA.

    ME ISTUMME KANSSASI SAMALLA PUOLELLA PÖYTÄÄ. TAI SAMASSA VENEESSÄ, IHAN KUINKA VAIN. SIITÄ LÄHDETÄÄN AINA. SEN JÄLKEEN TYÖSKENTELEMME VÄSYMÄTTÖMÄSTI JA TEHOKKAASTI, JOTTA LÖYDÄMME RATKAISUN KAIKKIIN LIIKEJURIDIIKAN HAASTEISIIN.

    YKSI SUOMEN SUURIMMISTA JA KOKENEIMMISTA. ERIKOISASIANTUNTIJA, JOKA PALVELEE SINUA KAIKISSA TEOLLISOIKEUKSIEN SUOJAAMISEEN JA HALLINNOINTIIN LIITTYVISSÄ KYSYMYKSISSÄ. MAAILMANLAAJUISESTI. SE ON MEIDÄN TAVARAMERKKIMME.

    Lue lisää Juridiasta ›

  2. Aika hyvä tuo Juridian verkkosivujen maininta ”HUONOT NEUVOT OVAT KALLIITA”. Alma Media lienee Juridian kanssa asiasta samaa mieltä, ja kaiken lisäksi he tietävät tarkalleen kuinka kalliita huonot neuvot ovat. Asian voi tarkistaa esimerkiksi tiliotteelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *