Mac Book Pro iski jälleen

Palaan jälleen asiaan, josta olen vuodattanut jo useita kertoja, eli Mac-koneeseen ja sen mainioon luotettavuuteen. Nyt lienee jo selvää, että Leopardiin ei kannata päivittää vielä pitkään aikaan, mutta eipä Tigerissäkään ole juuri kehuttavaa.

Tänään kone onnistui pilaamaan puhelinhaastattelun tilttaamalla täydellisesti juuri kello 12.59, kun kello 13.00 oli sovittu puhelinhaastatteluaika ruotsalaisen DeDe-poptähden kanssa. Minulle oli varattuna 20 minuutin slotti neitokaisen kalenterissa, mutta jouduin buuttaamaan koko masiinan, joten kun sain lelut taas ylös, oli kello jo 13.08. Haastatteluajasta melkein puolet haihtui siis ilmaan koneen tilttaamisen takia, eikä buuttausnopeuskaan päätä huimannut.

Syy tilttaamiseen ei tällä kertaa ollut ainakaan raskaissa ohjelmissa, sillä GarageBand oli ainoa käynnissä oleva varsinainen ohjelma. Jatkossa pitää ilmeisesti ottaa PC tähän viereen backupiksi, sillä huominen E-Typen puhelinhaastattelu ei saa päätyä samanlaiseen pelleilyyn. Konetta on nopeampi vaihtaa kun buuttailla jumittunutta Macia.

Hyvä Apple, hyvä Mac. Koskahan joku osaisi tehdä koneita, jotka oikeasti pelittävät raskaammassakin käytössä luotettavasti? Nettisurffailussa ja mailien lukemisessa Mac toki pelittää ihan hyvin.


Jocka Träskbäck (kok.) on ehdolla eduskuntaan Pirkanmaalta.
- Liity Facebook-ryhmään
- Liity Tukiryhmään Facebookissa
- Lue lisää vaaliteemoista
- Tue kampanjaa joukkorahoituksella

Yksi vastaus artikkeliin “Mac Book Pro iski jälleen”

  1. Testailen tässä uutta themeä. Ihan leppoisia uusia ominaisuuksia, mutta tarviikohan näitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *