Hässäkkää

Meitsin blogissa on viime aikoina ollut hieman hiljaista. Päälle kaatuvat nettiprojektit, muut projektit ja Stara.fi ovat pitäneet näppiksen tiukasti duunikäytössä. Kun yksi koko kevään mittainen nettiprojekti saadaan valmiiksi ja Tammerkosken Sillalla -festari vietettyä kunnialla, niin alkaa taas täälläkin olemaan hiukan tuota vapaa-aikaa. Tosin vain viikonloppuisin, mutta se riittää.

Kesän viikot menee Matkalla Suomessa -ohjelmaa juontaessa. Kaksi jaksoa on nyt purkitettu ja seitsemän viikkoa kuvauksia on vielä jäljellä. Se aika mennään pitkin Suomea. Nämä jaksot tulevat ulos ensi talvena, jos kiinnostaa…

Onneksi sain vihdoinkin tilattua itselleni uuden ”lelun”, eli 40 gigasen iPodin, jolla kelpaa kuunnella poppia pitkilläkin matkoilla. Vekottimen pitäisi saapua ensi viikon alussa. Siihen messiin vielä iTrip niin matkamusat on kunnossa.

Viikonloppu menee tukka putkella. Äsken sain tietää, että juonnan perjantaina pitkin Tsadia kulkevan Olympiasoihdun kulkueen. Illalla sit suoraan Tampereelle ja Miljoonasateen keikalle. Huh huh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *