Seinäremppaa

Päätin remontoida hieman olohuoneen seinää. Koska seinässä oli tapetti, niin päätin repiä sen pois. Eihän siinä menisi kuin yksi ilta. Toisin kuitenkin kävi. Seinässä oli viisi tai kuusi tapettikerrosta, ja yhden kerroksen päälle oli siellä täällä maalattu, joten vesi ei mennyt maalista läpi.

Kaikkein alimmaisena oli vielä joku ihmeellinen liimakerros ja sen alla vielä kalkkivelliä, eli tasoitetta. Nuo kaikki piti ottaa sentti sentiltä veke, mutta nyt voin vihdoin sanoa, että seinä on tasoitetta vaille maalauskunnossa. Huomenna olis tarkoitus tasoitella ja heittää mageen värinen maali pintaan. Vihdoinkin.

Pitänee korkata olut sen kunniaksi, että projekti on päässyt vaiheeseen 2. Mutta vasta sitten kun tää laastikerros on saatu pois iholta 🙂 Pienenä kuriositeettina mainittakoon, että seinästä sentti sentiltä irrotettua laastia ja liimaa kertyi kaksi kymmenen litran sangollista…

Tänään olisi ollut Kraftwerkin keikka Tsadissa ja vieläpä sinne pari lippuakin, mutta tärkeysjärjestys se olla pitää! Toivottavasti veteraanit tulee vielä uudelleen Suomeen. Varmasti oli loistava keikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *