Vielä jaksaa roudata

Tänään Senssillä superspecial-setillä Firevision! Mukana on tekniikka, jolla normaalisti vedetään jäähallitasoisia keikkoja. Olipa muuten sit kova kantaminenkin… Meitsin järjestämä ilta, joten on kieltämättä vähän perhosia vatsanpohjassa. Mutta nyt alkaa näyttää hienolta!

Viimeksi olen roudannut varmaan joskus 90-luvun puolivälissä. Jos siis ei lasketa mukaan jotain soittopöydän ja levyjen kantamista, vaan ihan oikeaa roudaamista. Iisistihän se loppujen lopuksi meni. Samalla tuli mieleen uran alkuvaiheet, kun tehtiin Pohjanmaalla limudiscoja, jonne roudattiin kaikki itse.

No, illalla on tulossa sit aika reteet karkelot. Nyt vaan toivotaan, että jengiä tulee tarpeeksi. Ainakin tähän saakka on ollut ihan hyvät pöhinät ja radiot puffaa keikka, jne… Pitää ottaa miljuunia fotoja suurimmasta ääni- ja valotekniikasta, joka on Senssillä koskaan nähty. Tai ehkä missään Tampereen ravintolassa.

Ai niin, joululahjojen hankintakin alkaa olla jo voiton puolella. Se antaa luvan ottaa tänään vähän keittoa. Huomenna voi tosin olla lentopäivä? No antaa illan näyttää suuntaa huomiselle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *