One Night In Bangkok

Tultiin tuolta periferiasta hengaan tanne metropoliin. Reissulla on luonnollisesti pakko viettaa yksi yo biisin mukaisesti One Night In Bangkok. Nyt tultiin nettikafikseen tanne pieneen MBK-ostoskeskukseen, kun tuolla maalla nopein nettiyhteys on 28.800, eli sama kuin Suomessa 10 vuotta sitten. Taalla ostarilla on vain noin 1.500 myymalaa, joten ei taida mitaan loytya.

Pian Pratunamille zoomaan markkinat ja sit Pantip Plazalle elektroniikkaa. Illalla Silomille, jossa on hotlamme ja siita viela yomarkkinoille. Menoa siis riittaa. Huomenna takas Cha-Amiin. Ensviikolla pariksi paivaksi Kwai-joelle vihelteleen leffan tunnaria. Over and out. Morroo!!

PS: Periferiassa on halpaa. Ei lainkaan lansimaisia ihmisia ja safkat kahdelle juomineen yhteensa noin 140 bahtia, eli 2,8 euroa. Cheap living.