Back in business

Parin viikon reissu Thaimaahan on sitten taas ohi, ja nyt olikin jo aika palailla pelipaikoille. Reissun saldona oli hikisten (+36´C) päivien lisäksi reilut kaksi tuntia videomateriaalia matkailuaiheisiin videopodcast-jaksoihin, joita pitäisi ehtiä jo ensi viikolla koostamaan. Lisäksi tuliaisiksi löytyi uusi savunmakuinen Tabasco. Habanero-Tabasco on yhä ylivoimainen ykkönen, mutta savun maku tuo mielenkiintoisen lisän kokoelmiin. Pitää ilmeisesti lähipäivinä saattaa myös blogiin kokemuksia ja vihjeitä reissun kohteista. Parissa viikossa ehdimme tutustua mm. Rayongiin, Pattayaan, Ban Pheniin, Koh Sametiin ja tietenkin joka reissun pakolliseen Bangkokiin. Reissun aloittanut Finnairin sekoilu pysyi suomalaismatkaajien puheenaiheena koko reissun ajan, mutta loppureissusta väki lähinnä vain naureskeli asialle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *