Back in business!

Olen onnistunut välttelemään blogin päivitystä yllättävän pitkään, kun työn alla oli ensin Stara-aikakauslehden uusi numero ja sen jälkeen viihdelehti Staran uusi leiska. Lehti saatiin ulos kunnialla ja leiskakin saatiin kuluvan viikon maanantaina viimein julkaistua. Tosin se on – kuten aina – vaatinut pientä laittoa ja viilausta vielä tällä viikolla.

Uuden ulkoasun myötä saitista saatiin myös kevyempi niin kuluttajien selainten kuin serverin tehonkulutuksen näkökulmasta, sillä tehosyöpöt koodinpätkät on nyt minimoitu. Heittäkää ihmeessä kommenttia ja kritiikkiä, jos mieleen tulee jotain. Tähän menessä on kritisoitu esimerkiksi fonttivalintaa ja värejä. Onneksi positiivista palautetta on tullut todella paljon enemmän kuin negatiivista.

Seuraavaksi olisi työn alla uusien mainosmuotojen testailua, joten elämme mielenkiintoisia aikoja. Tänään olen kuitenkin palaveroimassa Vaasan maisemissa ja suuntaan ehkä jo huomenna takaisin Tampereelle. Facebookissa aiheesta lisää. Onkin muuten jännä, että blogin päivittäminen on vähentynyt olennaisesti myös siksi, että kulloinenkin olinpaikka on nykyisin niin helppo päivittää kännykällä muutamassa sekunnissa Facebookiin. Aika monilla tutuilla Facebook tuntuukin vieneen aikaa henkilökohtaiselta blogilta. Jonkinlaista kehitystä ehkä sekin.

PS: Onneksi Big Brother pian loppuu, niin viihdelehdet pääsevät keskittymään oikeisiin viihdeuutisiin. Siis tyyliin ”Näytä bikinitkatso kuvat!”

PS2: Pahoittelen jo etukäteen yllä olevaa Risto Poutiainen -tyylistä ”hakukoneoptimointia”. Nyt kun linkkien pariin kuitenkin päästiin, niin vien arvokasta aikaasti vielä varsin mielenkiintoisella otteella Digitodayn taannoisesta artikkelista artikkelista.

– Hakukonespämmäystä tai kuluttajien harhauttamista kaupallisessa mielessä ei ole kuitenkaan tapahtunut. Tuhansia kävijälle näkymättömiä testisivuja olen luonut, niitä pyörii edelleen ja luon niitä tarvittaessa jatkossakin. Näitä tällaisia pyörii koko ajan eri domaineilla ja eri kielillä, Poutiainen sanoo.

Jep jep. Mikäli aihe vaikutti mielenkiintoiselta, löytyy siitä hieman kättä pidempää matskua Optimointi.com -palstan keskusteluista ja saman sivuston blogikirjoituksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *