Leopard nuijii Vistaa

Applen uusi Leopard -käyttöjärjestelmä saa nyt suitsutusta Tietokone-lehden artikkelissa, jonka mukaan ”Leopard rökittää Vistaa mennen tullen”. Vaikka omassa Leopardissani on ollut runsaasti erinäisiä bugeja, niin päivityksiä on tullut tähän mennessä muistaakseni jo kolme tai neljä. Homma siis toimii Applella varsin hyvin, ja keskeneräisenä julkaistua käyttöjärjestelmää paikataan ahkerasti.

Uuden kakkosläppärin hankinta on meilläkin pian ajankohtaista, ja voin varmuudella sanoa, että ainoa vaihtoehto on Mac. Tämä siitäkin huolimatta, että myös niissä on omat ongelmansa. Tosin avovaimon käytössä tuskin tulee vastaan ns. raskaan käytön ongelmia, kun avoinna ovat lähinnä nettiselain, maili ja jotain muuta kevyttä perussoftaa.

Omassa koneessani ainoa jäljellä oleva suurempi bugitus on (PhotoShop CS3:n lisäksi) Time Machinessa, joka antaa ”kernelpaniikkia” aika-ajoin. Nettikeskusteluista päätellen en ole lainkaan ainoa, jolla kyseinen softa tilttaa usein koko koneen. No, eiköhän sekin bugi ole jo Applella työn alla. Mikähän mahtaa muuten olla Applen seuraavan käyttiksen nimi? Itse veikkaan, että OS X 10.6 on tyylikkäästi Lion. Vielä ei ainakaan googlettamalla vastausta löytynyt.

2 vastausta artikkeliin “Leopard nuijii Vistaa”

  1. Applen seuraava käyttis on kissapetojen listasta seuraava leopardia kookkaampi elukka. Olisko sitten vuorossa leijona, siitä en ole varma.

  2. Tutkailin asiaa ja jostain juorublogista luin, että jatkossa nimet menisivät karhujen mukaan. Itse veikkaan kuitenkin tuota Lionia, koska kissapedoissa on tosiaan vielä suurin ja komein jäljellä. Tosin eikös ensimmäinen OS X ollut Cheetah tms, joten kai sitä voi kategoriaakin vaihtaa. Tuskin kuitenkaan vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *