YEL-asiaa Puopolon podcastin vieraana – yrittäjien eläkesotku paisuu

Yrittäjien eläkelaki YEL puhuttaa nyt sitä enemmän mitä useampi yrittäjä saa täysin mielivaltaisia ja perusteettomia maksuja. Väitteet siitä, että kyse olisi yrittäjien väärinkäsitys osoittavat lähinnä puhujan itsensä heikkoa ymmärrystä asiasta. Ongelma on aito ja tilanne on vakava. Tänään keskustelimme asiasta Ivan Puopolon podcastissa, jonka voit katsoa tuosta alta tai tästä linkistä.

Tässä Puopolon jaksossa hieman hankalasti ymmärrettävä asia pyritään vääntämään rautalangasta niin, että myös muut kuin yrittäjät ymmärtävät mistä ongelmassa on kyse. Vuosi sitten ja kuukausia ennen YEL-uudistuksen hyväksymistä kiteytin ongelman niin, että kenenkään ei pitäisi joutua maksamaan eläkemaksua fiktiivisten laskelmien perusteella. Nyt niin on kuitenkin käynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *