Google Maps kännykkään suomeksi

Google on tänään julkistanut mainion Google Maps -ohjelmansa suomenkielellä matkapuhelimiin. Ensituntumalta ohjelma näyttäisi toimivan varsin hienosti. Nokian E90 -kommarin isolla näytöllä se ei vielä toimikaan kovin hyvin, mutta kansinäytöllä vekotin pelittää. Pitää vielä testata toimisiko masiina myös kommarin GPS-vastaanottimen kanssa.

Palvelujen etsiminen toimi erittäin hyvin, ja pikaisen testin mukaan homma toimi jopa paremmin kuin Nokian oma palvelu, joka sekin on varsin onnistunut. Hae oma kännykkäsoftasi suoraan puhelimella osoitteesta: http://www.google.fi/gmm. Samalla avattiin myös perinteinen Google Maps niin ikään suomenkielellä. Käy tsekkaamassa tästä!

Toinen päivän uusista palveluista on asuntojen.hintatiedot.fi -palvelu, jossa julkaistaan nimensä mukaisesti asuntojen hintatietoja. Jossain vaiheessa palvelun avausta siirrettiin jo heinäkuulle, mutta kerrankin jotain julkistetaan etuajassa.

PÄIVITYS

Ajattelin juuri alkaa testata edellä mainitsemaani Google Mapsin kännykkäversion ja Nokia E90 -vekottimen GPS-laitteen toimivuutta. Samalla silmät osuivat uutiseen, jossa joku muu oli jo asiaa kokeillut huonoin tuloksin. Googlen ohjelmisto ei nimittäin vielä tue Nokian GPS-vastaanottimia. Syyksi kerrotaan se, ettei kyseisiä laitteita ollut testattavana ohjelmistoa kehitettäessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *