Lapparit tulivat taas!

Ilokseni avasin TV1:n ja huomasin sieltä tulevan vuosien takaisen Lapinlahden lintujen klassikkosarjan… Pari pullaa, lasi kaakaota ja sohvalle naureskelemaan.

Ratkaisuja asuntopulaan -sketsissä äijä asuu puuceen pöntössä: ”Ei tää mitään luksusta ole, mutta kyllä tämä aina kaupunkiyksiön voittaa. Näkee ainakin ketä on oikea kasvissyöjä.”

Johanssonnin poijjat oli taas käyneet Torremolinoksessa ja ihmettelivät, kuinka siellä jo pienet lapset osas espanjaa ja turkulaiset eivät. ”Tätä me ollaan turus fundeerattu niin maan perkeleesti ja tasaseen.”

Edit: Muistelin tuossa että kaikkien aikojen paras kotimainen sketsisarja Hymyhuulet olisi ollut Maikkarin tuotantoa. No se taisi ollakin TV1:n tavaraa. Joka tapauksessa sen uusintaa on nyt odotettu jo 15 vuotta… Olisi jo aika saada se ruutuun. Kenen kaapissa se on piilossa? Silti kiitos Ylelle Lapparien uusinnasta! Hiphop, hippihiphop!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *