50 Cent teki hyvän tilin

50 Cent biljoonaTuore Katso -lehti uutisoi, että hiphop-tähti 50 Cent on myynyt oman energiajuomansa juomajätti Coca-Colalle. Räppärillä ei ole pulaa pikkurahasta, mutta kokiksen juoman oikeuksista maksamat kolme BILJOONAA euroa tuntuvat jo kenen tahansa lompakossa. Summa on siis 3.000.000.000.000,00 euroa. Fifty sai kauppasummasta tosin vain pienen 300 miljoonan siivun, joten vielä ei kannata jättää päivätöitään.

3 vastausta artikkeliin “50 Cent teki hyvän tilin”

  1. Ettei tässä nyt vaan olisi se iänikuinen kömmähdys, jossa ”billion” kääntyy biljoonaksi, kun se pitäisi olla miljardi…

  2. Vaikka kaikki on suurempaa niin silti biljoona siellä on vain miljardi.

  3. Nimenomaan näin on varmasti käynyt. Itsekin olen tuohon samaan koukkuun joskus kompastunut, mutta onneksi biljoonat eurot alkoivat kuulostaa hieman omituiselta ennen jutun julkaisua, joten määre ehdittiin muuttaa miljardeiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *