Nokia E90 kommunikaattorissa softaongelmia?

Kävin taannnoin varaamassa itselleni Nokian uuden E90 -kommunikaattorin Markantalosta. Vekotimen piti olla jo tänään hanskassa, ja vielä pari päivää sitten tarkistaessani toimituksen piti olla myymälässä tänään aamulla kello 10.00. Perinteiseen tapaan yhtään laitetta ei ollut kuitenkaan vielä tullut myymälään, mikä oli siis ihan odotettua.

Hieman erikoista oli kuitenkin se, kun Markantalon myyjä totesi minulle suoraan, että Nokialla on softaongelmia ja että puhelin on vielä tämän viikon testattavana. ”Nokia on itse venyttänyt julkaisua”, myyjä kommentoi. Puhelin olisi siis vielä tänään testattavana ja jo alkuviikosta kaupan hyllyssä… Eiköhän joku nyt hieman juksaa.

No, tässä kommaria odotellessani ehdin vielä pariin otteeseen punnita E90 kommunikaattorin ja Applen iPhonen välillä. Valinta olisi luultavasti helppo mikäli Applen vekotin tulisi samaan aikaan myyntiin, mutta nyt se taitaa venyä lupauksista huolimatta pitkälle ensi vuoteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *