Tom Cruise vaarallisempi kuin alaston Paris Hilton

Tom Cruise ja Katie Holmes ovat vaarallisempia kuin alaston Paris Hilton, ainakin kun kyseessä ovat internetin hakusanat. Cruisen nimeä tarjoavia linkkejä seuratessaan saa nimittäin helpommin viruksia ja haittaohjelmia tietokoneelleen.

McAfeen maanantaina julkaisema amerikkalaistutkimus vertaili hakusanoja ja listasi niiden takaa löytyvien sivustojen sisältöjä. Vertailussa oli yhteensä 2.300 hakusanaa, ja mukana oli erityisen paljon viihdealan henkilöiden nimiä.

Viihdemaailman vaarallisimmaksi osoittautui kuitenkin edellä mainittujen sijaan Britney Spears, jonka alastonkuvien haulla “Britney Spears nude” oli suurin vaara saada tietokoneensa saastutettua. Spearsin haku oli jopa vaarallisempi kuin huomattavan yleinen “free porn”. Toiseksi vaarallisin oli hiphop-tähti 50 Cent.

Vaarallisimpien joukkoon kuuluivat myös alaston Pamela Anderson ja Carmen Electra. Nicole Ritchien alastonkuvat olivat astetta turvallisempia, mutta kuitenkin vaarallisempia kuin esimerkiksi “hämähäkkien syöminen nukkuessa”.

Myös haku “Brad Pitt Jennifer Aniston” tuotti enemmän törkyä kuin haku Pittin nykyisen kumppanin Angelina Jolien nimellä. Myös Jessica Simpsonin kuvien etsimisellä oli suuri vaara saada viruksia ja haittaohjelmia.

Kymmenen vaarallisinta hakusanaa ovat järjestyksessään seuraavat:

1. bearshare
2. screensavers
3. limewire
4. kazaa
5. lime wire
6. winmx
7. wallpapers
8. hentai
9. halloween wallpaper
10. ringtones

Jutun lähde: Viihdelehti Stara.fi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *