Digimediaseminaariin Tampereelle!

Vuosien ajan Tampereella digimedian lippua korkealla pitänyt Ad-Mobi -hanke päättyy 13. kesäkuuta maamme henkisessä pääkaupungissa järjestettävään seminaariin. Olen myös itse paikalla valottamassa klo 11.15 alkaen videopodcast-osaston tilannetta otsikolla ”Video ja podcasting: Miten kuvat kulkevat käyttäjän mukana?” Otsikko ei ole peräisin minun kynästäni, mutta kertoo kuitenkin jotain aiheesta. Tule mestoille sparraamaan, kyseenalaistamaan, kyselemään tai huutelemaan muuten vain mielipiteitäsi. Se kannattaa aina.

Ad-Mobi 2003 – 2007 – Digitaalisen median kasvutarina -nimellä kulkeva koko päivän semppa huipentuu luonnollisesti tarjoiluun ja alan ihmisten vapaamuotoiseen jubailuun viinilasillisten ääressä. Zoomaile päivän ohjelma ja ilmoittautumisohjeet tästä! Tietääkseni seminaari on tuttuun tapaan maksuton, mutta varmista se vielä ilmoittautumisesi yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *