Turistikohteena keväinen Vantaa

Eilisestä tapahtumasarjasta selvittyämme päätimme ottaa päivän ihan lomana, vaikka Thaimaan sijaan teemana olikin Nousukausi -elokuvan tyylinen ”Unelmaloma Vantaalla”. Muiden matkustajien jäädessä mököttämään hotellille lähdimme kuuluisalle lentokoneiden bongauskalliolle zoomailemaan siivekkäitä.

Matkaohjelmamme Vantaa (1pv) – Bangkok (1pv) – Rayong (12pv) ensimmäiseen päivään kuului myös omatoiminen alusvaatteiden ja hammasharjan ostosretki aina niin upeaan Jumbo-kauppakeskukseen ja paikallisten herkkujen maistelua tunnelmallisessa Chico’s -ravintolassa. Tuhotun matkalaukun tilalle haettiin Jumbon Stockalta uusi laukku, ja sen jälkeen tutustuimme Navicoren opastamalla kiertoajelulla Helsinki-Vantaan lentokentän uusiin liikennejärjestelyihin. Illan possujuhlat ovat jäämässä kuitenkin väliin, koska siirrymme pian neljäksi tunniksi lentokentälle odottamaan mahdollista korvaavaa Finnairin lentoa Bangkokiin.

Finnair tyri siis eilen raskaimman mukaan, mutta omatoimimatkamme välittänyt Aurinkomatkat hoiti oman tonttinsa kuntoon varsin hyvin. Sieltä soitti aamupäivällä ystävällinen naisihminen, joka ilmoitti maksettavan korvaussumman ja toivotti hyvää lomaa. Finnairin kannattaisi ottaa pikaisesti esimerkkiä konsernitoveristaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *