Lentäminen halpaa kuin makkara?

Työni puolesta tuli tänään osallistuttua uuden halpalentoyhtiö Ryanairin tiedotustilaisuuteen Pirkkalan lentokentällä. Torvisoittokunta oli keikalla, kun firman toimitusjohtaja saapui Boeing 737-800 sarjan upouudella koneella Suomeen tapaamaan toimittajia ja kertomaan yrityksestään.

Äijä oli ehkä maailman leppoisin kaveri. Hän kertoi toimittajille, että syitä Ryanairin Suomeen tuloon oli kolme: 1. Suomalaiset sietävät melkein yhtä paljon alkoholia kuin Irlantilaiset, 2. Täällä on kuulemma paljon vapaita ja kauniita sinkkutyttöjä. 3. Suomessa paistaa aina aurinko. Sama jätkä haastoi suomalaiset myös juomakilpailuun irlantilaisten kanssa.

Pääjehu Michel O. Leary julkisti samalla tarjouksen, jonka mukaan 5. – 13.3. varattavat lennot Tukholmaan maksavat vain 9,99 euroa! Aika bueno! Joutuu varmaan lähteä morjenstamaan naapurimaan örkkejä. Pitää vaan yrittää olla pudottamatta saippuaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *