Tanja Saarelalle uusi virka?

Kulttuuriministeriksi jostain käsittämättömästä syystä noussut ex-missi Tanja Saarela menetti odotetusti valtaosan äänistään sunnuntain eduskuntavaaleissa. Suosion menetys ei ollut viimeaikaisten sekoilujen jälkeen yllätys. Tuossa asemassa valehtelulla tuppaa olemaan lyhyet jäljet, kuten huomattiin myös eduskunnasta pois pudonneen ex-oikeusministeri Leena Luhtasen kohdalla.

Viime vaaleissa silloinen Vienonen/Karpela/Saarela sai 19.126 ääntä ja nyt niitä tuli vieläkin peräti 5.757, jonka ansiosta rouva Saarela sai jäädä vielä neljäksi vuodeksi Arkadianmäelle pyörimään. Kulttuuriministerin paikka on onneksi pian historiaa, ja Tanja ilmoittikin jo Seiskan verkkosivuilla ottavansa vastaan minkä tahansa puolueensa tarjoaman tehtävän. Hmmm.

Hyväksi havaitun periaatteen mukaan jokaisen kuuluisi tehdä osaamistaan vastaava työtä. Ehdottaisinkin nyt, että Tanja Saarelalle perustetaan eduskuntaan perustuslakivaliokunnan kahvinkeittäjän nelivuotinen virka. Toimenkuvaan kuuluisi sumpittelun lisäksi kansanedustajien käyttämien mp3-soittimien kappaleiden laillisuuden tarkastaminen kerran kuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *