Formula 1 suorana netissä

Luin pari päivää sitten Tietoviikon verkkoversiosta, että Formula 1 -kisat voi nyt zoomailla suorana Maikkarin Max-ukanavan sijaan myös netissä – ilmaiseksi. Kyseessä on softa nimeltä TVUPlayer, jonka voi ladata PC-koneelle vaikkapa tästä. Ensimmäisellä koneella meillä oli hieman ongelmia saada homma toimimaan, mutta ongelmana taisi olla koneen sekalainen kattaus virusohjelmia, jotka ilmeisesti blokkasivat softan pääsyn verkkoon.

Toiselle koneelle ohjelma asentui mukavasti, ja nyt sieltä tulee tuutin täydeltä livefeediä lukuisilta ulkomaisilta televisiokanavilta, kuten uutismatskua Fox Newsiltä, talousuutisia Bloombergilta, viihdettä Comedy Centralilta ja leffoja parilta muulta. Tärkein lienee kuitenkin Star Sports, joka näyttää Formula 1 -kisat suorana lähetyksenä. Viime yönä en tosin jaksanut nousta katsomaan tämän kauden suomalaisten, Räikkösen ja Kovalaisen, suorituksia. Ensi kerralla sitten.

Elisan 24 megan yhteydellä (todellinen nopeus vain 12 megaa) kuva näyttää ihan kelvolliselta, eli suurin piirtein samalta kuin Joostissa ja YouTubessa. Tästä lähtien pitää ihan selkeästi zoomailla formulat suorina netin kautta. On se hienoa. Vielä kun Macille tulisi sama tai samankaltainen softa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *