Ex-missi Karpela taas vauhdissa

Suomen kulttuuriministerin paikan jostain täysin käsittämätömästä syystä saanut ex-missi Tanja Saarela (aiemmin Vienonen ja Karpela) on taas ylittänyt itsensä tempauksillaan. Oletin neitokaisen ottaneen lusikan kauniiseen käteen taannoisen tekijänoikeuslaki -keissin jälkeen, jonka tiimoilta medialle hävyttömästi valehdellut Karpela menetti loputkin arvostuksensa rippeistä.

Olin kuitenkin väärässä. Karpela onnistuu laskemaan profiiliaan kerta toisensa jälkeen. Tällä kerralla ”rouva kulttuuriministeri” rikkoi journalismin perussääntöä omassa blogissaan 28.2.2007 seuraavasti:

Hymy-lehti väitti uusimmassa numerossaan, että ”ministerin siipalla on salalapsi”. Väitteensä lehti perusteli sillä, että mieheni Olli on maksanut elatusmaksua kahdelle eri naiselle. Lehti väitti virheellisesti, että Anu Pirilä olisi Ollin poikien Nicholaksen ja Antonin äiti. Tämä ei pidä paikkaansa. Anu Pirilä on Antonin äiti, Nicholaksen äiti on lehdessä nimimerkillä L.P. haastateltu Laura Pettersson. Nicholas Saarela ei todellakaan ole salalapsi.

On erittäin ikävää, että lapset on vedetty julkisuuteen juuri ennen vaaleja julkaistussa valheellisessa skandaaliuutisessa.

Kuinka idiootti pitää ministerin olla, että menee julkisesti hurskastelemaan sillä, että joku toinen on ”vetänyt julkisuuteen” jotain, ja asian korjatakseen menee paljastamaan julkisuuteen täysin liittymättöminen ihmisten nimet omassa mediassaan?! Varsinkin lause ”On erittäin ikävää, että lapset on vedetty julkisuuteen” on kovin erikoinen siihen nähden, että Karpela itse kertoo äitien nimet julkisuuteen. Eikö se sitten ole ikävää?

Käsittämättömän typerää käytöstä, josta rangaistaisiin, mikäli nimet olisi paljastanut esimerkiksi Hymy-lehti. Lehti oli kuitenkin tarpeeksi fiksu julkaistakseen asianomaisista henkilöistä vain nimikirjaimet. Karpelan kannattaisi ehkä palkata kokopäivätoiminen avustaja, jonka ainoa tehtävä olisi ehkäistä tällaiset mokat ja siten saada Karpela näyttämään julkisuudessa edes hieman jauhosäkkiä fiksummalta. Ex-missin ja sosionomin ammattitaidolla ei kannattaisi nostattaa itseään aivan noin korkealle pallille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *