Ipasta Panamaan ja takaisin

Jeejee. Taas on itsenäisyyspäivän ”suuret” karkelot juhlittu Hotelli Ilveksessä. Nyt kemut järjestettiin jo 13. kerran. Täytyy myöntää, että hiukan oli eri meininkin kuin joskus 90-luvun puolessa välissä. Silloin oli paikka täynnä staroja ja jatkoilla juhli koko Suomi. Nyt mestoilla on lähinnä pikkudirikoita ja wannabe-julkkuja.

Niinpä lähdimme parin toimittajafrendin kanssa jo kello 23 maissa muihin maisemiin. Vaikka lippu maksoi 32 euroa. Ensin Coloradoon, jossa bileet olivat vasta aluillaan. Mestoilta löytyi kuitenkin paljon vanhoja ystäviä. Siitä jatkettiin matkaa London Pubiin, joka oli täynnä populaa. Yhdet kehiin ja sit matkaa jatkettiin Panamaan. Siellä oli loitokemut meneillään!

Pian kuitenkin jatkettiin Panamasta muualle. Itse menin vielä Ilvekseen tsekkaamaan viimeisen tunnin meisingin. Sehän oli ihan jes. Baker heitti äijän lopulta himaan. Ihan leppoisa ilta. Keitto ei vaan tuntunut menevän millään tuonne yläpäähän… Outoa. Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *