Nokian uusi kommunikaattori E90 julkistettiin

Kuten pari päivää sitten ounastelin, Nokia julkaisi tänään Barcelonassa uuden Nokia E90 (kuvia) -kommunikaattorinsa. Myyntiin vekottimen pitäisi tulla toisella neljänneksellä, eli käytössä joskus heinä-syyskuussa.

Kommarin ominaisuudet ovat huippuluokkaa, kun laitteessa on FM-radio, video- ja musiikkisoitin sekä kaksi kameraa, joista toinen 3,2 megapikseliä. Positiivisena yllätyksenä tuli myös kommunikaattorin sisäänrakennettu GPS, jota jotkut tosin jo odottelivatkin. Laitteen paksuus näyttäisi kuitenkin olevan vielä ”tiiliskivi”-luokkaa, mikä ei välttämättä ole aivan parasta mahdollista 2000-lukua.

GPS löytyy myös uudesta Nokia 6110 Navigator -puhelimesta. Lisäksi julkaistiin uusi erittäin lupaavalta vaikuttava DVB-H televisiopuhelin Nokia N77 (kuvia), jossa on 2,4 tuuman näyttö, stereoääni, EPG ja kahden gigan MP3-soitin.

Minua ja yritystoimintaani lähellä on erityisesti nyt julkaistu Nokia Video Center -sovellus, josta voi jatkossa katsoa myös Staran vodcasteja. Suosittelen lataamaan tuon softan asap kaikkiin Nokian N-sarjan laitteisiin.

PS: Silmiin osui viikonlopun Ilta-Sanomissa ollut sivu, jossa kaksi artikkelia liittyivät toisiinsa hieman koomisella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *