Nokian uusi kommari julkaistaan maanantaina?

Maailmalla liikkuvien huhujen mukaan Nokian uusi kommunikaattori, nimeltään ehkä E90, julkaistaan ensi viikolla (maanantaina?) 3GSM -tapahtumassa Barcelonassa. Nyt vekottimesta on saatu jo ensimmäiset kuvat nettiin. Kuvien mukaan masiina on ihan kelvollisen näköinen QWERTY-näppiksella yhä varustettu paketti.

Aikaisemmista kommareista poiketen laite pyörii nyt Symbian 60 alustalla. Lisäksi vekotin pitää ehkä sisällään myös 3,2 megapikselin kameran, mikä olisi jo aikamoisen tasokas. Yhteyksinä pitäisi löytyä WLAN, EDGE ja vihdoinkin myös 3G.

Nokian kommari saa olla aika rajun hyvä peli, että nykyinen kommariväki siihen siirtyy. Tuttavapiiristäni ehkä 80 prosentilla on nykyisin joko Nokia 9300 tai Nokia 9500, ja selvästi suurin osa väestä on jatkossa hankkimassa Applen iPhonen, koska sen käytettävyys lienee aivan toista luokkaa kuin kaatuilevilla ja tahmaavilla kommareilla. Toivottavasti Nokia yllättäisi positiivisesti uutukaisellaan ja saisi sen pian myyntiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *