Kymppiuutiset pahasti hakoteillä

Suomen virallinen mediapelle Susanna Kuronen on tehnyt itseään tykö mediassa jo vuoden ajan ennennäkemättömällä pieteetillä. Pääministerin ex-hoito tyrkyttää itseään esille tavalla, joka ylittää jopa Satu Lapin, Sanna Saarijärven, Jasmin Mäntylän ja Marika Fingerroosin aikaisemmat ennätykset.

En olisi uskonut, että peräti Maikkarin Kymppiuutisten kaltainen suhteellisen arvostettu media lähtee mukaan tuohon pelleilyyn tekemällä jutun siitä, että Kuronen julkaisi tulevan kirjansa KANNET! Luit oikein, siis todellakin tulevan kirjan k-a-n-n-e-t.

– Kirjalle oli nyt tilaus kun yleisön mielenkiinto on pysynyt vuoden esillä, Kuronen selitteli kirjansa motiiveja.

Naurulle ei ollut tulla ensin loppua, mutta pian farssi alkoi lähes itkettää. Maikkarin mukaan Kurosella on nykyisin jopa manageri!! Ei viddu. Voisiko joku myydä Kuroselle elämän?

Nelonen oli sentään hiukan fiksumpi ja ymmärsi kuittailla rivin välistä lapselliselle mediatyrkylle, joka elämänsä ”pimeimpinä hetkinäkin” jatkoi harrastustaan, joka on muuten hänestä itsestään kertovien lööppien kerääminen. Huomenna Kymppiuutisten pääuutisena lienee juttu Marika Fingerroosin tulevan singlen ensimmäisen nuotin julkistamistilaisuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *