Apple kuittailee Vistasta

Apple on ottanut tiukan otteen markkinoinnissaan. Nyt yhtiön tuorein mainoskampanja survaisee ”kilpailijaansa” oikein kunnolla ja selkeästi, kun rivien välistä kuittailu on saanut jäädä historiaan. Heti kampanjan avaussivulla Apple toteaa, että ”Jos sinun pitää päivittää Vistaan, tarvitset luultavasti uuden tietokoneen”.

Käy tsekkaamassa videot, joissa PC esitetään tyhmänä, vanhana ja lihavampana. Varsinkin ”Tech Support” ja ”Better Results” -mainokset ovat loistavia.

Itse olen päässyt hyvin sisään mäkkimaailmaan, mutta aivan odotuksia uusi kone ei kuitenkaan onnistunut täyttämään. Kaatuilua ja jumiutumista tapahtuu myös Mac-maailmassa, mutta selvästi vähemmän kuin Windowsissa. Osa ongelmista voi olla Intel-prossun ja siihen liittyvien yhteensopivuusongelmien syytä. Tutkaillaan tilannetta. Paluuta Windowsiin ei kuitenkaan enää ole…

2 vastausta artikkeliin “Apple kuittailee Vistasta”

  1. Mitenkähän taas tuntuu, että Leopardia on turha koittaa tunkata tähän iBookiin. Mutta vissiin ei tarvi puhua uuden koneen ostamisesta kun Mac käyttäjä on tässä välissä jo päivittänyt koneensa pariin kertaan…

  2. Saas nähdä kuinka Microsoft iskee Applea kun Leopard tulee myyntiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *