Kompensoimme päästöjä istuttamalla puita Lempäälään

JULKAISTU 20.10.2020 Jokaisen vastuullisen yrityksen tulee nykyisin keskittyä päästöjensä kompensointiin, ja halusin oman yritykseni olevan siinä Suomessa edelläkävijä. Niinpä verkkomedia Stara perusti kesällä 2020 oman metsän Lempäälän Kuljuun maankuulun Birgitan polun liepeille. Istutamme sinne yhdessä Reforest Finlandin kanssa Staran metsän, joka kompensoi verkkosivuston tietoliikenteen tuottamia CO2-päästöjä.

Stara istuttaa jatkossa yhden puun jokaista 100 000 sivulatausta kohti, eli keskimäärin noin 45-65 puuta joka kuukausi. Istutukset tehdään kerralla keväisin. Haastan kaikki muutkin yritykset mukaan talkoisiin puhtaamman luonnon puolesta. Tuossa yllä olevalla videolla kerrotaan asiasta lisää ja nähdään miten ensimmäinen puu istutettiin vuoden 2020 kesällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *