7.taivas matskua netissä

Järjestelin tässä ”roikkumaan jääneitä” domaineja, ja heitin samalla kovasti toivottua 7.taivas -matskua verkkoon. En tosin raaskinut laittaa verkkoon kokonaisia biisejä, vaikka toki omistamme kappaleiden oikeudet ja se olisi ollut kaikin puolin laillista. Ehkä joskus tulevaisuudessa… Nyt siis 7taivas.fi -sivustolta löytyy noin 30 sekunnin pätkiä Marionetti -albumimme biiseistä. Onpahan nyt ainakin musiikkia jaossa sitä toivoneille.

Yritin saada siirrettyä myös koko ajan käynnissä ollutta ”virallista sivustoamme” uuteen osoitteeseen, mutta sen ftp-tunnukset olivat hävinneet jonnekin bittien taivaaseen. Pitänee siis tyytyä ”tilapäiseen” sivustoon, josta tulee yleensä ajan myötä vakituinen. Niin se vain menöö, katos.

Jos 7.taivas -matsku muuten kiinnostaa, niin kannattaa kuunnella Radio Suomipoppia ja Jaajoa, joka heittää usein hyvää kuittia ja muuta juttua aiheesta. Baakarström on tainnut tehdä sinne vuoden aikana ainakin kymmenen haastattelua. Jaajo rokkaa. Tosin kyllähän YleXilläkin kuullaan usein sekalaista 7.taivas -läppää. Propseja siis molemmille. Niin ja tietenkin Ylen alueradioille, joiden radiosoitoista napsahtikin taas Gramexia tilille…

2 vastausta artikkeliin “7.taivas matskua netissä”

  1. Heh heh, pannaan harkintaan. Biisit päätyvät pian ”vahingossa” soittoon jossain tietyissä soittoruokaloissa, jos ne laittaa kokonaisina 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *