Mac Book Pro tilauksessa

Käänsin kelkkani PC-miehestä Mac-mieheksi monien tuttujen myötävaikutuksella. Suurin syy oli ehkä se, että uusissa Maceissa toimii myös Windows. Nyt olisi tulossa työasemaksi Mac Book Pro 15″, 2,33Ghz Intel Core 2 Duo, 160Gb, 2Gb muistilla ja 23″ Cinema HD -näytöllä.

Hieman huolestuneisuutta aiheuttavat tuoreimmat huhut Mac-koneiden lukuisista ongelmista ja vioista. Parikin tuttua on aivan viime kuukausina vaihtanut Macin takaisin PC-laitteeseen, kun kone ei vaan ole toiminut. Lisäksi maailmalla liikkuu paljon huhuja loputtomista takuukeikoista… Nyt pitää vain toivoa, että Mac lunastaisi korkealle asetetut odotukset, tai muuten meikä siirtyy hyvin nopeasti takaisin PC-maailmaan. Muutaman tonnin hinnalle pitää saada tarpeeksi vastinetta muutenkin kuin pelkän designin osalta.

Aiheesta myös Hessun kahvila -podcastissa noin puolen tunnin kohdalla.

5 vastausta artikkeliin “Mac Book Pro tilauksessa”

 1. Mulla pyörii tuollainen Mac Pro pöytäkone nykyään, kun siihen saa tosiaan Windowsin 🙂 IE kun on lähes pakollinen tehdessä webbiä (ikävä kyllä). Lisäksi sain vihdoin confattua näppäimistön fiksummaksi, kun käytän Logitechin UltraX flattinäppistä macin oman sijaan.

  Olisit ottanut ViewSonicin 23″ (VP2330wb) tuon cineman sijaan. ViewSonic jonnin verran hinnakkaampi, mutta huomattavasti parempaa ja uudempaa tekniikkaa.

  Nimim. tyytyväinen omistaja 🙂

 2. Onnea uuteen kotiin.

  Käänsin kelkkani 8/2005 Macin puolelle ja paluuta PC-puolelle ei ole.

  Joka arkiaamu työpaikalla PC:tä käynnistäessäni alkaa **tutus, joka poistuu vasta Macin kantta kotona avattaessa.

  Mulla lähtee pian tilaukseen vastaava laite, tosin ilman Cinema Displayta.

  Oon varma että tule olemaan todella tyytyväinen tuohon koneeseen.

 3. Kiitos tiedoista! Näin PC-miehenä hiukan jännittää muutos Mac-puolelle…. Eiköhän sieltä hyvä masiina tule. Pitänee myös ottaa käyttöön ulkoinen näppis. Toivottavasti myös Logitechin G5 -hiiri toimii masiinan kanssa hyvin.

 4. Logitechin hiirille ei missään nimessä kannata asentaa Logitechin omia ajureita.
  USB Overdrive hiirisoftaksi. Muistaakseni joku $20 rekisteröinti.

 5. Ok. Kiitsa vinkistä! Pitänee ottaa tuo käyttöön. En juurikaan syttynyt tuohon Macin omaan Mighty Mouseen tms. Varmaan tottumiskysymys, mutta Logitech sopii hyvin käteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *