Ruotsalaiset saavat kuulla kunniansa

YouTubesta löytyi video supermalli Tyra Banksin ohjelmasta, jossa hihhuliuskonlahkon edustaja heittää hyvää läppää ruotsalaisista homoista ja pedofiileistä. Hänen mukaansa oli ruotsalaisille oikein, että heitä kuoli niin monia Kaakkois-Aasian tsunamissa. Muutenkin ajatukset ja mielipiteet ovat niin absurdeja, että ne menevät jo komedian puolelle. Haastateltava on kaiken lisäksi juristi.

Ei siis mikään ihme, että Tyra menettää välillä täysin malttinsa, kun jenkkihihhulit paasaavat sohvalla. 300 miljoonan amerikkalaisen joukkoon mahtuu jos jonkinlaista kulkijaa 🙂

Yksi vastaus artikkeliin “Ruotsalaiset saavat kuulla kunniansa”

  1. Kappas, taitaa olla legendaarisen höyrypään Fred Phelpsin vaimo kyseessä. Viimeksi mainittuhan suunnitteli myös tulevansa posseineen Helsinkiin polttamaan Suomen lipun, kun Tarja Halonen valittiin ensimmäiselle presidenttikaudelleen.

    Netissä julkaistun tiedotteensa perusteella hörhöt olivat siinä käsityksessä, että Halosen täytyi olla lesbo, koska hän oli puuhastellut mm. seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta. Pian hörhöjen keskustelupalstat täyttyivät suomalaisten viesteistä ja asia noteerattiin hupiuutisena ainakin Hesarin verkkoliitteessä ja parissa talk show -ohjelmassa, joista ainakin Nelosen Valvomossa taidettiin pikaisesti haastatellakin herra Phelpsiä puhelimitse.

    Ilmeisesti yleiseksi vitsiksi päätyminen ja tieto siitä, että lipun polttamisesta kaukana kylmässä pohjoisessa sijaitsevassa maassa seuraisi todennäköisesti pahimmillaankin vain pienet sakot, veivät mielenkiinnon, ja melko pian kaikki asiaa koskevat maininnat, tiedote mukaan luettuna, oli jo poistettu Phelpsin hörhöjen godhatesfags-sivuilta.

    Absurdit mielipiteet eivät sen sijaan näytä kadonneen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *