Jännitystä ilmassa

13 vuoden musiikkitoimittajan uran jälkeen ei enää jaksa ottaa stressiä ulkomaisten tähtien haastatteluista, vaan ottaa ne samalla intensiteetillä kuin kotimaiset haastattelutkin. Tänään kuitenkin hieman jännitti, kun sain sovittua levy-yhtiön kanssa puhelinhaastattelun Jessica Simpsonin ex-miehen kanssa. Syynä oli varmasti se, että Nick Lachey on Starassa uutisten aiheena viikoittain ja mies on tullut tutuksi uutisten ja huhujen kautta. Olihan heidän viime viikolla lainvoiman saanut avioeronsa yksi maailman seuratuimmista ja avioliittoa seurattiin omassa Newlyweds -tosi-tv-ohjelmassa saakka myös Suomessa.

Oli jotenkin epäuskoista odottaa televisio-ohjelmista ja sadoista uutispätkistä tutun miehen puhelua Yhdysvalloista ja miettiä, että kuinka pitkälle Jessican ja Nickin avioliittoon kysymyksissä voisi mennä. Homma kuitenkin ratkesi, kun levy-yhtiön edustaja pyysi heti puhelun alussa välttämään Jessicaan liittyviä kysymyksiä. Se siis siitä…

Jännitys purkautui nopeasti huomattuani, että viihdemaailman otsikoissa päivittäin paistatteleva kundi on ihan tavallinen oluen ystävä ja muutenkin rento jätkä. Puhelinhaastattelu oli rajattu tiukasti kymmeneen minuuttiin, ja siinä ajassa yritin saada kaiken oleellisen ja hieman sohaista myös päättynyttä avioliittoa. Ihan mielenkiintoísta materiaalia sieltä sitten nauhalle lopulta tarttuikin.

Koko puhelu julkaistaan lähipäivinä Stara.fi podcastina ja myöhemmin haastattelu julkaistaan myös tekstinä sekä netissä että Stara-lehdessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *