Netin parasta muzaa

Viikonloppu on vierähtänyt tässä töiden merkeissä todella nopeasti. Päivä on mennyt erään asiakkaan web-saitin leiskaa tehdessä. Perjantaina oli Siltalan Mikon tuparit ja saunomisen jälkeen piti tietenkin lähteä joukolla baariin. Tuli tsekattua muutamakin mesta, mutta ilta oli aika hiljainen.

Eilen tuli oltua pitkästä aikaa dj-keikalla. 12-vuoden keikkojen jälkeen ei enää jaksa päiväduunien lisäksi tehdä iltakeikkaa, mutta silloin tällöin se on erittäin mukavaa! Eilen soitin Vanhassa Diivassa ja oli ihan hyvät kemut. Sitä ennen tuli käytyä toisen frendin, Temen ja Tintin tupareissa Nokialla.

Teme antoi kuuman vinkin: Parasta nettimusaa tulee eestiläisestä PowerHit Radio -asemalta. Hyvälaatuista soundia ja loistavia biisejä. Suomalaiset radioasemat jää jalkoihin sata-nolla. Tsekkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *