Tiziano Ferro ja Milano 23 tunnissa

Saavuimme Milanoon kaksi ja puoli tuntia sitten. 23 tunnin pikavisiittimme on siis jo hyvässä vauhdissa ja reissun yksi tavoite on saavutettu. Kävimme nimittäin juuri syömässä paikallisessa pizzeriassa aitoa italialaista pizzaa, koska olen ensimmäistä kertaa saapasmaassa. Täytyy myöntää, että slogan ”Aito italialainen pizza!” ei saa jatkossa minua ostamaan, vaikka aito pizza ihan kelvollista olikin.

Tapasimme muutama minuutti sitten laulaja Tiziano Ferron, supersuositun italialaistähden, jonka haastattelua ja privaattiesiintymistä varten lensimme Suomesta Milanoon vajaaksi vuorokaudeksi. Cosmopolitan-lehden Elina haastattelee parhaillaan Tizianoa tuossa vieressä ja meikä odottaa vielä vuoroaan tässä Sheraton-hotellin sisäpihalla sijaitsevan puiston nahkasohvalla limua nauttien.

Tiziano on 26-vuotias stara, joka vaikuttaa erittäin leppoisalta ja välittömältä nuorelta kundilta. Nyt jännittää lähinnä se, ehdinkö kysyä ”ne” kysymykset kymmenen minuutin slotissa, joka Staralle on myönnetty. Jännitys tiivistyy, mikki on kytketty ja pause jo päällä…

24-televisiosarjan tyyliin: 2,5 tuntia kulunut ja kello on 14:57. Aikaa Milanossa jäljellä noin 20 tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *