Ilmojen teillä

Aikaisen herätyksen ja jätti-ison aamiaisen jälkeen hyppäsin junaan ja nokka kohti sivistystä, eli Tamperetta (sori turggulaiset). Kundit soitteli jo matkalla, että ”Nyt heti lentämään sieltä!” No, asemalta heti pariin pikaiseen palaveriin ja sit tuhatta ja sataa himan kautta Kangasalalle, Vehoniemen harjulle.

Keli oli ultrabueno. +3´C ja pilvetön taivas! Tuulta olisi saanut olla hieman enemmän, mutta ei se varjoliidintä paljoa haitannut. Hinauksessa korkeutta tuli hieman kovemmasta ylätuulesta johtuen mukavat 450 metriä ja sieltä näkyikin jo samaan aikaan Tampere, Kangasala ja Valkeakoski.

Parissa tunnissa neljä lentoa ja yksi hinaus. Voihan v että oli hienoa! Onneksin mennään viikonloppuna uudelleen, jos vaan keliä piisaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *