Lidl ei rulannut(kaan)

Jouduin prinsessan pyynnöstä tänään shoppailemaan Lidl-puodissa. Ensikokemus ei ollut kovinkaan upea. Karunnäköinen puoti, jossa tavarat niin ihmeellisessä järjestyksessä, että suomalaiset seikkailivat siellä sikinsokin, kuin olisivat tarvinneet karttaa.

Tuotepuoli oli ihan ok, mutta ei sekään saanut kovinkaan positiivisia tuntemuksia. Ostin ihan testimielessä ison putelin jotain ”appelsiini-light” limua, joka maistui ihan saippuaveden ja jaffan sekoitukselta. Ei hyvä.

Ainoa jes tuote oli kauan etsimäni amerikkalaisen kokoiset paahtoleivät. Nyt on magee duunailla toasteja kotona kun on melkein neliön kokoisia paahtoleivän viipaleita. Halpahan tuo Lidl on. Siitä ei pääse minnekään. Kuitin loppusumma oli erittäin siedettävän kokoinen, vaikka kassit oli ihan täynnä kaikkea sälää.

No, tulipahan käytyä niin voi sanoa testanneensa. En kyllä ihan heti mene uudelleen saman ketjun kauppaan. Osin siksi, että lähin Lidl sijaitsee 15 kilsan päässä Pirkkalassa. Toinen taas 20 kilsan päässä Nokialla. Oma Kattimatti K-kauppa rokkaa!

Yksi kovin hassu juttu on nuo Lidlin suomalaiset nettisivut. Osoite on kuitenkin www.lidl.fi, mutta joku on tainnut kertoa firman äijille, että Suomen virallinen kieli on saksa. Ja vieläpä itsenäisyyspäivän alla. Hyvä meisinki!

Nyt sinne päikkäreille. Ensin lasillinen Lidlin saippualimsaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *