Suomeen uusi viihteen aikakauslehti

Eilen tuli painosta ensimmäinen Stara-lehti, joka lähti välittömästi tilaajille postin välityksellä. Tilaajilla lehden pitäisi olla huomenna tai viimeistään torstaina. En jaksa nyt kirjoittaa aiheesta uudelleen juttua, joten copy-pastetan tähän alle lehdistötiedotteen aiheesta.

—naps—

Suomen viihdelehtien tarjonta kasvoi tänään, kun ensimmäinen Stara -lehti julkaistiin. Tänä vuonna kolme kertaa ilmestyvä viihteen aikakauslehti keskittyy musiikkiin, elokuviin, peleihin, muotiin ja viihde-elektroniikkaan. Lehden kohderyhmänä ovat 15 – 30-vuotiaat viihteen suurkuluttajat.

Stara on laadukas ilmaisjakelulehti, jota ei jaeta noutopisteistä, vaan se jaetaan tilaajille kotiin postitse. Näin jokainen lehti tavoittaa oikean henkilön ja se luetaan todennäköisemmin kannesta kanteen.

Stara Media Oy:n julkaisema lehti tekee tiivistä sisältöyhteistyötä saman yrityksen Stara.fi -verkkolehden kanssa. Jocka Träskbäck toimii molempien medioiden päätoimittajana. Lehden toimitus tulee olemaan rakenteeltaan kevyt ja pitkälti freelancer-pohjainen. Markkinoinnissa tehdään lisäksi tiivistä yhteistyötä Metrotuotanto Oy:n kanssa.

– Suomesta ja maailmalta löytyy runsas joukko asiansa osaavia suomalaisia freelancereita, joiden käyttäminen on helppoa ja kustannustehokasta. Heidän ja Stara.fi:n sisällön avulla voimme pitää organisaatiomme tarpeeksi kevyenä ja tuottaa silti laadukasta viihdesisältöä, Träskbäck kertoo.

Ensimmäisessä lehdessä haastattelussa ovat muiden muassa Eva Longoria, Carmen Electra, Shakira, 50 Cent, Darin, Marie Serneholt, K-Maro ja Lordi. Testeissä esitellään tietokoneiden digiboksit, uudet videokännykät, kesän uutuusjuomat ja uudet julkaisut. Lisäksi pureudutaan Kummisetä -pelin ja elokuvien maailmaan ja tutustutaan Hollywoodin julkkisjuhliin kuvareportaasissa. Lehden voi tilata Stara.fi -verkkolehden sivuilta.

—naps—

Ai niin, kauan odotetut radioluvat jaetaan huomenna vuosiksi 2007 – 2011!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *