Pehmeä lasku Leviltä

levi jocka poreallasMuutaman päivän mukava seminaarimatka Leville alkaa olla ohi.

Mestoilla, ja varsinkin Hullu Poro Areenalla, oli hieman odotettua vähemmän kansaa, vaikka sesonki oli jo päällä. Ehkä vuodenaikaan kylmä sää oli karkoittanut skimbakansan.

Samasta syystä mekin otimme viimeisen päivän levon kannalta, kun lunta tuli taivaan täydeltä. Paluulennon odottelu sujui mukavasti Gondolirinteen alla saunoessa ja ulkona Pool Party -altaassa poreillessa (Kiitos Hanskille). Setti antoi kummasti virtaa, mutta kolmen tunnin kotimatkan jälkeen ei silti jaksanut lähteä enää Tampereen yöhön.

Pientä kritiikkiä ansaitsee rinteiden ylläpito, joka taisi olla vielä talviunilla. Ainakin musta G2-rinne oli edelleen peilijäässä taannoisten kisojen jälkimainingeissa. Onneksi reissusta selvittiin tällä kertaa ilman ruhjeita ja meno oli muutenkin hieno. Seuraavaa seminaaria odotellessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *