Yksityiskohtainen Ruma

Tänään vietettiin railakkaasti Tampereen Murtokadulla sijaitsevan Ruma -baarin avajaisia. Samalla juhlittiin myös mestan isännän, Mikko Lahtosen, syntymäpäiviä tamperelais-turkulaisin voimin. Ruma yllätti todella messevällä määrällä yksityiskohtia. Siis sellaisella määrällä, ettei samaan pysty mikään baari tässä maassa.

Baaritiskien reunoissa oli ”kaatumisen esto”, seinillä Toijalan tapettitehtaan (?) kuoseista tehtyjä tauluja, katossa itse ruostutettuja peltilevyjä ja sekalainen kattaus design-lamppuja, tuoleina sopusoinnussa design-mateeriaalia, pullokoreja ja vanhoja linja-auton penkkejä, seinällä rutistettuja Red Bull -tölkkejä, Wunderbaumeja (joka on muuten ruotsalainen tuote!) jne jne. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Kaiken huippu löytyy kuitenkin alakerrasta. Miesten wc-tiloista en tässä mainitse mitään, sillä se osasto pitää itse kokea. Uudelleen ja uudelleen. Ja ehkä vielä kerran uudelleen.

Ensi perjantaina juhlitaan seuraavan uuden tamperelaisbaarin avajaisia, kun Coloradon tilalle avataan uusi baari-yökerho Saha. Sieltä löytyy ainakin Tampereen tyylikkäin näköala, paras kesäterassi ja paljon muuta mukavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *