Suomeen ilmainen viihdelehti Stara!

Stara-lehti kansiVerkkojulkaisumme Stara.fi muotoutuu pian myös printtilehdeksi. Kyseessä on Stara -niminen ilmainen viihdelehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyy 7. huhtikuuta.

Suomen mittapuussa erikoiseksi Stara-ilmaisjakelulehden tekee se, että lehti pitää tilata, jonka jälkeen se kannetaan kotiin postin mukana. Lehteä ei siis jaeta roskiin heitettäväksi ravintoloissa ja kauppakeskuksissa, joten ns. hukkalevikkiä ei juurikaan ole.

Lehden sisältö tulee olemaan pitkälti samaa sarjaa Stara.fi:n kanssa, mutta mukaan tulee lisäksi menovinkkejä, trendejä ja sisustusta. Kohderyhmänä ovat 15 – 30-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset.

Lehden tilaus tulee vahvistaa maksullisella tekstiviestillä, jolloin vältämme ns. haamutilaukset ja tiedämme, että jokainen lehti menee oikealle ihmiselle ja oikeaan osoitteeseen.

Tilaa oma Stara-lehtesi tekstiviestin hinnalla tästä.

Varsinainen tiedotus lehdestä alkaa vasta ensi viikolla, mutta jos teillä tulee kysyttävää lehdestä, niin vastaan mielelläni esimerkiksi kommentteihin tai sähköpostiin. Osoitehan oli vanha tuttu jocka (at) stara.fi.

3 vastausta artikkeliin “Suomeen ilmainen viihdelehti Stara!”

  1. Onneksi olkoon uudelle aluevaltaukselle. 🙂 Voitko valottaa vähän, mitkä ovat motiivit moisen old skool – mediumin käyttöönotolle? Millaista väkeä Staran kohderyhmästä netti ei tavoita? Teettekö lehden itse vai kokoaako joku kumppani printtilehden?

    Alati uteliaana,

    Tuija

  2. Kiitos kiitos! Printtiversio on tarkoitettu tosiaan lisäämään lukijakuntaa ryhmässä, jota netti ei tavoita päivittäin / viikottain. Staran kohderyhmässä netin käyttö on tosin ennätysmäisen korkea, mutta luotamme silti (ainakin vielä) old school -mediumin vetovoimaan viihderintamalla.

    Osa lehden sisällöstä tulee suoraan Starasta ja osittain laajennettuina juttuina. Osa jutuista (mm. trendit, muoti, sisustus) ostetaan freelancereilta ja/tai hankitaan yhteistyökumppaneilta esimerkiksi oravannahkana. Kokoamme lehden kumppaniyrityksen kanssa yhteistyössä, mutta viimeinen sana on päätoimittajana minulla.

    Kyseistä lehteä on suunniteltu Staran alusta saakka, mutta ensimmäisen yhteistyöyrityksen kanssa meni hommat puihin, kun en ollut samoilla linjoilla sisällön kanssa. Olen aika mustasukkainen Stara-brändistä, jos sitä nyt vielä brändiksi voi sanoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *