Radiolupa viimein haettu

Parhaillaan voimassa olevat analogiset radioluvat umpeutuvat vuoden vaihteessa. Tänään 28.2.2006 kello 13.00 päättyi uusien lupien hakuaika. Hakijayrityksiä oli yhteensä 53, mikä on mielestäni odotettua vähemmän. Pirkanmaalla haettavana oli viisi taajuuspakettia ja hakijoita kuusi. Ministeriön päätöksiä uusista luvansaajista odotellaan viimeistään huhtikuun lopussa.

Mukana on tietenkin myös yritykseni Stara Media Oy. Mielestäni meillä on aikamoisen hyvä suunnitelma aidolle paikalliselle radioasemalle, josta ei meisinkiä puuttuisi. Samalla heitetään romukoppaan kellonaikajuonnot ja turhan tarkat soittolistat. Pidetään myös Tampereen ja Pirkanmaan lippua korkealla paikallisella tuotannolla.

Kaikki analogisia radiotoimilupia hakeneet yritykset löytyvät tästä. Joillain alueilla hakijoita on mielestäni hälyttävän vähän. Esimerkiksi Pohjois-Karjalassa, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa hakijoita on yhteensä vain neljä! Lähitulevaisuus tulee muuttamaan suomalaista radiokenttää selvästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *