Helsingin humussa

Eilen tuli tehtyä pieni visiitti pääkaupungin yöhön, kun Seiska täytti jälleen vuosia. Kaapelitehtaalla järjestetyt juhlat olivat perinteiseen tapaan massiiviset. Juomaa ja ruokaa riitti ja sitä oli itse asiassa hieman liikaakin. Ainakin kun asiaa miettii näin seuraavana päivänä…

Kemuissa nähtiin myös hieman epätavallista actionia, kun lavan pyrotekniikka sytytti lavaa reunustaneen verhon tuleen. Pieni liekki kasvoi muutamassa sekunnissa arviolta viiden metrin korkuisiksi liekeiksi, jotka ylsivät parvelle saakka sytyttäen sielläkin kankaan palamaan. Onneksi henkilökunta oli asiansa osaavaa, ja liekit saatiin sammutettua noin minuutissa sekä ylä- että alakerrasta. Risto Kaskilahti sai ainakin näyttävän sisääntulon. Toisen iltapäivälehden mainitsemaa Ilkka Jääskeläisen keikkaa ei tapahtumassa kuitenkaan nähty.

Tänään juhlitaan Ilves-yökerhon 1-vuotisjuhlia Tampereella ja huomenna kaupunkiin saapuu house-musiikin kantaisä, superlegendaarinen Farley Jackmaster Funk, joka työsti aikanaan maailman ensimmäisen house-hitin Love Can´t Turn Around. Äijä esiintyy House Nation kemuissa Tullikamarilla. Siellä heittää setin myös toinen konemusiikin legenda, saksalainen Marusha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *